A daganatos betegségek egyik hatékony terápiájáról megosztó cikkekre bukkantam.Mégsem hagyható figyelmen kívül.
http://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%BAzaf%C5%B1l%C3%A9#B17-vitamin_a_r.C3.A1k_ellen
Élelmiszerek B-17 vitamin tartalma:
Gyümölcsök magja, belseje :
alma és körte mag (1-2 mg/szem), kajszibarack mag (4-5 mg/szem), meggy
mag (1 mg/szem), nektarin mag (2-3 mg/szem), őszibarack mag (2-3
mg/szem), szilva mag (1-2 mg/szem), aszalt szilva (4-5 mg/szem), alma és
körte gyümölcshúsa (általában 8-10 mg), barackok gyümölcshúsa (3-8
mg/db), meggy gyümölcshúsa (kb.1 mg / db), szilva gyümölcshúsa (kb 2-4
mg), feketeribizli (50-90 mg/kg), vörösáfonya (50-70 mg/kg), fekete
bodza (50-90 mg/kg), málna, eper (40-50 mg/kg)
Hüvelyesek,
babfélék : zöldbab (40-70 mg/ kg), sárgaborsó (100 mg/ kg), lencse
(100-150 mg/kg), lima bab (70-150 mg/ kg), egyéb babfélék (80-150
mg/kg). Magvak: keserűmandula (5-7 mg/szem), mandula (2-3 mg/szem),,
macadamia (4-5 mg/szem, kesudió (1-2 mg/szem), lenmag (60-70 mg/kg),
szezámmag (80-90 mg/kg). Füvek és ezek préselt leve : lucerna (200-300
mg/kg), búzafű (250-300 mg/kg), lóhere (200-300 mg/kg).
Gabonafélék: zabkása (100-200 mg/kg), árpa (50-100 mg/kg), barna rizs
(200-300 mg/kg), hajdinakása (200-250 mg/kg), köles (200-300 mg/kg),
rozs (200-300 mg/kg, takarmánybükköny (200-300 mg/kg), teljes búzaszem
(200-250 mg/kg). Egyéb: bambuszrügy (80-200 mg/kg), fukszianövény
(100-200 mg/kg, cirok (100-150 mg/kg).
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése